Reglement “Clubvrouw en Clubman van het jaar” verkiezing

1.     Het doel van de deelnemers aan de clubvrouw of clubman van het jaar verkiezing is om tussen 1 januari en 31 december een zo groot mogelijke persoonlijke uitdaging aan te gaan of prestatie te leveren met de racefiets, mountainbike en/of de toerfiets.

2.     Aan de verkiezing kunnen alleen leden van de vereniging deelnemen. Zij worden ingedeeld in 2 categorieën: Vrouwen en Mannen.

3.     Om deel te nemen aan de verkiezing melden de leden zichzelf aan of worden ze door een ander clublid aangemeld onder vermelding van de volbrachte uitdaging of prestatie.

4.     Deelnemers kunnen gedurende het jaar hun volbrachte uitdagingen c.q. prestaties melden bij de competitieleiders: Annette Welters en Annie Herder-vanderGrift.

5.     De competitiecommissie nomineert voor beide categorieën een drietal kandidaten waaruit de aanwezige leden tijdens de Algemene ledenvergadering uiteindelijk de clubvrouw en clubman van het jaar kiezen.

6.     De prijzen worden op de Algemene Ledenvergadering in februari uitgereikt.

7.     Er wordt per categorie alleen aan de winnaar een prijs uitgereikt. Voor de overige genomineerden is er een officiële oorkonde ter herinnering.      

8.   Waar het reglement niet in voorziet, beslist het bestuur.