Krachttraining bij Fitaal.

1910 Flyer Krachtraining voor wielrenners winter 2019 2020Voor het derde achtereenvolgende seizoen biedt FITAAL "De Sportlaan" de cursus Krachttraining voor wielrenners aan.
Inmiddels is er alweer een groep leden gevormd, maar bij voldoende belangstelling kan er een tweede groep gevormd worden. Lijkt het je leuk, meld je dan aan bij Fitaal (klik voor gegevens op de flyer).

 

 

 

 

Dikke Tut tocht 14-9-2019

Wauw, wat hadden we nog mooi weer zaterdag 14 september 2019. Werkelijk prachtige omstandigheden om de Dikke Tut tocht te rijden. Genoemd naar de koffiestop bij eetcafé Dikke tut in Echtenerbrug. 
Klik snel HIER voor een foto impressie. 

 

Gravel tour 2019

Nieuw! De BetBos(s) Gravel tour. 

Lees meer: Gravel tour 2019

Fryslânrûte 01-06-2019

Afgelopen zaterdag 1 juni 2019 hebben 13 leden de monsterlijke clubrit "Fryslânrûte" gefietst. 300 km op de racefiets langs de grens van Friesland. In dit album een impressie van deze mooie dag!

 

 

Mei 2019: Fietsweekend Ommen

Het is alweer even gelden maar 18 en 19 mei is ons jaarlijks fietsweekend georganiseerd. Het heeft even op zich laten wachten maar via DEZE link een foto-impressie van dit weekend!

 

 

 

Clubrit Noardlike Fryske Wâlden 06-07-2019

De Noardlike Fryske Wâlden toertocht wordt dit jaar niet georganiseerd, maar we de route is te mooi om niet te fietsen. Daarom werd deze op zaterdag 6 juli als clubrit gefietst. Via deze LINK krijg je een korte foto-impressive vanuit de buik van de eerste groep.

En via deze LINK is er bewegend beeld te aanschouwen. Wederom een impressie uit de eerste groep (zorg even dat je de kwaliteit op de hoogste instelling zet voor het beste resultaat.)